Hot Songs
Escolher Tema
Save Playlist
5.178 views

DESCRIPTION:

Lista e dëgjimit: Top 50 Rap Shqip Gusht 2021 - Muzik Rap Shqip 2021 (Kenget Rap me te Mira).
Lista e azhurnuar me këngët aktuale dhe publikimet më të fundit. Zbuloni muzikën më të mirë të dëgjuar dhe të transmetuar Rap/Hip-Hop 2021.

Orari i azhurnimit të listës për dëgjim:
Janar 2021, Shkurt 2021, Mars 2021, Prill 2021, Maj 2021, Qershor 2021, Korrik 2021, Gusht 2021, Shtator 2021, Tetor 2021, Nëntor 2021, Dhjetor 2021, Janar 2022, 2023, 2024, 2025, 2026

X

TemaCoração HoverRandom Ativo
We use cookies and similar technologies in accordance with our Privacy Policy . By continuing to browse, you agree to these conditions.
OK